A A A

TiNT 2016 meer informatie

 

klik hier voor het programma

 

Terminologie van de Gezondheidszorg

Op 18 november 2016 organiseert de vereniging NL-Term in samenwerking met het Steunpunt Nederlandstalige Terminologie voor de achtste maal de TiNT-dag. TiNT staat voor Terminologie in het Nederlandse Taalgebied. Dit jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld om zowel het onderzoek als de praktijk op het gebied van de Nederlandstalige terminologie te presenteren aan een breed publiek. TiNT 2016 vindt plaats op het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Bilthoven, van 9.30 tot 18.00 uur. Deelname is inclusief een goede lunch en na afloop schenken we een borrel. Bovendien ontvangt u een gratis exemplaar van de TiNT-bundel van 2015.

De TiNT-dagen

De TiNT-dagen zijn bedoeld als een ontmoetingsplaats van onderzoek en praktijk: sprekers en publiek bestaan dus niet alleen uit academici, maar ook uit professionals die regelmatig met vaktaal werken (zoals vertalers, documentalisten, kennismanagers tekstschrijvers en communicatieprofessionals) en andere geïnteresseerden.

Naast presentaties verzorgd door professionals uit de praktijk, het onderwijs en de wetenschap vragen we nadrukkelijk bijdragen van jonge onderzoekers en studenten. De organisatoren van de TiNT-dag zijn van mening dat het vakgebied zijn voordeel kan doen met deze jaarlijkse bijeenkomst, waar lopend onderzoek gepresenteerd kan worden, waar jonge en ervaren onderzoekers elkaar kunnen ontmoeten en waar de academische terminologen en de mensen uit de praktijk van gedachten kunnen wisselen. Wie de terminologie serieus neemt, is op de TiNT-dag aanwezig.

TiNT 2016: Terminologie van de Gezondheidszorg

Het programma van 2016 is veelbelovend. U kunt hier het voorlopige programma vinden. We zijn trots op het programma, dat voor een belangrijk deel bestaat uit internationaal vermaarde domeinexperts, maar bijvoorbeeld ook plaats biedt aan een innovatief project van twee masterstudenten op het gebied van medische tekstontginning.

We hopen ook dit jaar weer op een volle zaal en een levendige discussie!

Locatie:  RIVM, Antonie van Leeuwenhoeklaan 9,  3721 MA Bilthoven

De gebouwen van het RIVM zijn niet vrij toegankelijk. Deelnemers zijn verplicht een geldig legitimatiebewijs te overleggen. De deelnemers krijgen na aanmelding een bezoekerspas die zichtbaar moet worden gedragen.

Routebeschrijving

U vindt een routebeschrijving voor auto en voor openbaar vervoer op de website van het RIVM: http://www.rivm.nl/Contact/Routebeschrijving

De vereniging NL-Term organiseert pendelbusjes tussen Station Bilthoven en het RIVM in de ochtend en de namiddag.

Deze rijden van 09:15 tot 10:15 vanaf Bilthoven station naar het RIVM en van 17:15 tot 18:15 vanaf het RIVM naar Bilthoven station.

Parkeren auto

U kunt uw auto parkeren op parkeerterrein P4 tegenover het hoofdgebouw van het RIVM.

Inschrijving

Voor deelname aan de TiNT-dag vragen we een bijdrage van € 25,-. Voor dat bedrag kunt u alle lezingen bijwonen, deelnemen aan de discussie, de lunch en de borrel, ontvangt u de bundel van TiNT 2015 en bent u voor een jaar aangesloten bij NL-Term. Zie het inschrijvingsformulier hieronder.

InschrijvingsformulierTiNT 2016

De toegang is 25 euro inclusief lunch en receptie. Dit bedrag kunt u na inschrijving overmaken op rekening BE91 0013 1414 4276 (BNP Paribas Fortis Brussel, BIC: GEBABEBB), op naam van NL-TERM.

U wordt verzocht uw gegevens hieronder in te vullen en te verzenden naar tintinschr@gmail.com

 

  • Voornaam:

  • Achternaam:

  • Organisatie:

  • Adres:

  • Postcode:

  • Woonplaats:

  • Land:

  • E-mailadres:

  • Opmerkingen: